HANDIKOS Sample Page Projektet Nga jeta kuantitative në jetë kualitative

Emri i Projektit: 
Nga jeta kuantitative në jetë kualitative
Qëllimi:
Ngritja e kapaciteteve të të rinjve në përdorim të kompjuterit, krijimi i ekipesh së shahistëve si dhe krijimi i ekipesh së femrave në pikado.


Të arriturat:
Në përdorimin e kompjuterit janë aftësuar 12 të rinj, është formuar ekipi i shahistëve prej 8 personave si dhe janë formuar dy ekipe në pikado.


Viti i implementimit:
2007 Malishevë
Donatori:
CDF

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *