Ngjarjet

 
 • 7 Korrik

  Kosovo Wheelchair Basketball Camp 2015

  Sporti për të gjithë ka një vlerë të madhe, e vecmas për personat me aftësi të kufizuar, për të cilët është edhe një urë lidhëse për socializim dhe pjesemarrje në shoqëri. Gjithashtu sporti është mjet shumë i rënd\ësishëm për rehabilitim të personave me aftësi... » Lexo më shumë

 • 5 Maj

  Turneu Memorial "Halit Ferizi"

  Me rastin e shënimit të përvjetorit të gjashtë të ndarjes nga jeta të z. HALIT FERIZIT (ish kryetar i Handikos-it dhe themelues I tij) në shenjë përkujtimi të veprës, përkushtimit dhe punës që ai ka bërë për të drejtat dhe barazinë e qytetarëve e në veçanti avancimin... » Lexo më shumë

 • 22 Prill

  Turneu Memorial "Halit Ferizi i basketbollit ne karroca

  » Lexo më shumë

 • 28 Nëntor

  Turneu i basketbollit ne karroca

  Me rastin e shënimit të ditës së Flamurit Kombëtar, KBK Drita dhe HandiKOS, organizojnë turneun ndërkombëtar “28 Nëntori 2014”. » Lexo më shumë

 • 10 Tetor

  TRAJNIMI “ ZHVILLIMI I AFTËSIVE PËR PUNËSIM ”

  Kolegji Europian i Kosovës në bashkëpunim me HANDIKOS organizon trajnimin “ ZHVILLIMI I AFTËSIVE PËR PUNËSIM ” » Lexo më shumë