Ngjarjet

 
23 Janar 2020

‘Kam protezë të punuar nga Louis Vuitton’ – Vajza amerikane që pas aksidentit nisi të merret me modelim

 

Sian Green-Lord në njërën këmbë të saj ka të vendosur protezën e punuar nga marka e njohur botërore e çantave ‘Louis Vuitton’.

Ajo humbi një pjesë të këmbës së saj kur në vitin 2013 u godit nga një taksi, teksa po shëtiste me një mik në Manhattan gjatë pushimeve, shkruan BBC.

Modelja inspiruese tani për herë të parë nga aksidenti mund të mbathë edhe taka të larta, duke përdorur protezën e re të saj, e punuar me një cilësi të mirë.

Sian Green-Lord thotë se nuk i bën për paragjykimet dhe del hapur me atë që i ka servuar jeta.

Dëgjoni rrëfimin e saj në linkun më poshtë:

https://www.bbc.com/news/av/uk-england-leicestershire-51181692/sian-green-lord-has-prosthetic-leg-made-from-louis-vuitton-bag?intlink_from_url=https%3A%2F%2Fwww.bbc.com%2Fnews%2Fdisability&link_location=live-reporting-map&fbclid=IwAR07ZI3zS6FGihPMKhweJXaPmsPvrIM2Ezf1evZdbWTelm0s6bECIV88gmc