Ngjarjet

 
16 Qershor 2014

Koncert nga Maroon Town

Maroon town, bandi nga Britania e Madhe, performoi disa nga hitet më të njohura. Pjesëmarrës në këtë ngjarje ishin personat e rritur me aftësi të kufizuar si dhe fëmijët me aftësi të kufizuar, të cilëve iu dhuruan disa dhurata.

 

Kjo u bë e mundur falë bashkëpunimit me British Cuncil, të cilët i falëmnderojmë përzemërisht, dhe që përkrahje e tyre po vazhdon në forma të ndryshme.

Për me shumë foto, hapeni linkun në vazhdim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661774347237526&set=pcb.661775053904122&type=1&theater