Ngjarjet

 
06 Qershor 2014

Perfshirja e personave me aftesi te kufizuar ne procesin elektoral 2014

HandiKOS ne bashkepunim me organizaten Demokracia ne Veprim (KDI) jane duke implementuar projektin per zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2014, ku jane angazhuar rreth 300 persona me aftesi te kufizuar per te vezhguar fushaten dhe diten e zgjedhjeve. Gjate ketyre diteve jane zhvilluar dhe do te zhvillohen trajnime ne vazhdimesi per ngritjen e kapaciteteve te personave me aftesi te kufizuar per procesin zgjedhor.

HandiKOS deshiron te inkurajon te gjithe personat me aftesi te kufizuar qe te dalin dhe te votojne, pasi qe vota juaj ka vlere. Me poshte e gjeni linkun e spotit inkurajues per te dalur ne Zgjedhje, ndersa po ashtu ne linkun tjeter mund te gjeni disa fotografi nga procesi i lartepermendur

https://www.youtube.com/watch?v=lVbK4ATpNF0&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=656319277783033&set=pcb.656320194449608&type=1&theater