Ngjarjet

 
28 Tetor 2019

Rreth 30 fëmijë, prindër dhe mësimdhënës pjesë e takimit ‘’Follow Up Meeting’’

 

Në kuadër të fletënotimit komunitar, rreth tridhjetë (30) fëmijë, prindër dhe mësimdhënës morën pjesë në takimin e përbashkët ‘’Follow Up Meeting’’ në Gjakovë.

Ata ndjekën performancën për të identifikuar mënyra shtesë se si përmirësohet performanca e ofrimit të shërbimit bazuar në planin e veprimit, të dalë nga vetë komuniteti dhe ofruesit e shërbimit (Stafi i ShFMU “Zekeria Rexha”).

Jemi të lumtur që fletënotimi komunitar po tregon rezultate, ku edhe njëherë prindërit, fëmijët dhe mësimdhënësit shprehën gatishmërinë për bashkëpunim në zgjidhjen e sfidave të përbashkëta.

Procesi i fletënotimit komunitar realizohet në kuadër të projektit “Promovimi i parandalimit të dhunës në të gjitha mjediset për fëmijët me aftësi të kufizuara në Kosovë” i cili implementohet nga HANDIKOS në partneritet me Save the Children, si dhe mbështetet nga SIDA Sweden.