Ngjarjet

 
 • 5 Shkurt

  Grupi Koordinues për Avokim takohet me drejtorin e Zyrës për Qeverisje të Mirë, diskutohet plani i përbashkët i punës 2020

  » Lexo më shumë

 • 5 Shkurt

  Falë Grupit Avokues të Fëmijëve ‘'Hëna'’ ndërtohet një tualet i qasshëm në shkollën ‘’Ismail Qemali’’

  » Lexo më shumë

 • 3 Shkurt

  Dhjetë fëmijë pjesë e kampit aktiv rehabilitues në banjën ‘’Nëna Naile’’

  » Lexo më shumë

 • 23 Janar

  ‘Kam protezë të punuar nga Louis Vuitton’ – Vajza amerikane që pas aksidentit nisi të merret me modelim

  » Lexo më shumë

 • 20 Janar

  Historia e dy adoleshentëve me aftësi të kufizuara që i luftuan paragjykimet dhe nisën të merren me modën

  » Lexo më shumë