Ngjarjet

 
 • Sheshi Zahir Pajaziti, 3 Dhjetor

  Dita nderkombetare e personave me aftesi te kufizuar

  Marsh për Kosovën Gjithëpërfshirëse, ne Sheshin Zahir Pajaziti, ne oren 10:30. Konventa e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara parasheh se Shtetet duhet t’ua mundësojnë personave me aftësi të kufizuara të jetojnë në mënyrë të pavarur... » Lexo më shumë

 • 4 Nëntor

  4-8 Nëntor - Seminari “Jeta pas lëndimit të palcës kurrizore, pasojat dhe trajtimi i tyre”

  » Lexo më shumë

 • 2 Tetor

  9-11 Tetor : Pjesemarrja ne konferencen e organizuar nga EDF me

  » Lexo më shumë

 • 17 Shtator

  1 Tetor 2013: Shenimi i dites nderkombetare te te moshuarve

  » Lexo më shumë

 • 17 Shtator

  27 Shtator- 2 Tetor

  » Lexo më shumë