Ngjarjet

 
 • 22 Nëntor

  337 nxënës në Prishtinë ndjekën sesionin informues kundër diskriminimit, paragjykimeve dhe stereotipeve në shkollë

  » Lexo më shumë

 • 20 Nëntor

  Me Prishtinën përmbyllet me sukses programi i Disiplinës Pozitive në Prindërimin e Përditshëm për vitin 2019

  » Lexo më shumë

 • 9 Nëntor

  Medalistja e pesëfishtë e sportit të notit në SHBA, Lucy Meyer viziton Qendrën e HANDIKOS-it

  » Lexo më shumë

 • 5 Nëntor

  Drejtori i HANDIKOS-it merr pjesë në Grupin e referencës për Analizën e Përgjithshme të Kosovës

  » Lexo më shumë

 • 4 Nëntor

  60 fëmijë në Gjakovë ndjekën sesionin informues kundër diskriminimit, paragjykimeve dhe stereotipeve në shkollë

  » Lexo më shumë