Ngjarjet

 
 • 4 Nëntor

  20 fëmijë në Ferizaj përfundojnë programin trajnues për parandalim të dhunës fizike

  » Lexo më shumë

 • 1 Nëntor

  Edhe në Mitrovicë përfundoi me sukses trajnimi treditor për 'Disiplinën Pozitive në Prindërimin e Përditshëm'

  » Lexo më shumë

 • 1 Nëntor

  Anëtarët e HANDIKOS-it diskutojnë mbi fuqizimin e të drejtave të femrave me aftësi të kufizuara

  » Lexo më shumë

 • 28 Tetor

  Rreth 30 fëmijë, prindër dhe mësimdhënës pjesë e takimit ‘’Follow Up Meeting’’

  » Lexo më shumë

 • 25 Tetor

  Përmbyllet trajnimi treditor për Politikëbërje dhe Pjesëmarrje të personave me aftësi të kufizuara në procese të tilla

  » Lexo më shumë