Njoftime

 
05 Dhjetor 2017

Falënderojmë Hotel Princi i Arberit për kontributin e dhënë për Handikos

Falënderojmë Hotel Princi i Arberit për kontributin e dhënë për Handikos, 
z. Jusuf Islami nga "Projekti 5cent" i cili sot ka dhuruar 6 kostume babadimri . Ai gjithashtu ka ftuar Handikos që të jenë pjesë e maratonës së 17 dhjetorit “Vrapo Babadimër”, falenderojmë z.Islamin dhe Projektin 5 cent për inciativë dhe ftesë n. 

Mr. Jusuf Islami from the 5 cent Project, today has donated 5 Santa Claus suits for Handikos. He also invited Handikos to be part of the December 17th marathon “Run Santa ". We thank Mr. lslami and the 5 cents project for the initiative and invitation.