Njoftime

 
17 Tetor 2019

HANDIKOS po kërkon një ekspert lokal në zhvillimin e Strategjisë së Komunikimit

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS po kërkon një ekspert lokal për Zhvillimin e Strategjisë së Komunikimit.

Roli i kësaj pozite ka të bëjë me fuqizimin e situatës së fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë.

Afati i fundit për aplikim është data 20 tetor 2019.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, përmes email adresës: durim.gashi@handi-kos.org

Më poshtë mund t'i gjeni  termat e referencës për këtë pozitë:

TOR_Communication-Strategy_Expert-1.pdf