Njoftime

 
 • 24 Shtator

  HANDIKOS ripublikon shpalljen për Ekspert/Lehtësues për Trajnim - Monitorim, Vlerësim dhe Mësime të Mësuara

  » Lexo më shumë

 • 24 Shtator

  HANDIKOS ripublikon shpalljen për Ekspert/Lehtësues të Trajnimit për Planifikim Strategjik

  » Lexo më shumë

 • 24 Shtator

  HANDIKOS ripublikon shpalljen për Ekspert/Lehtësues për Trajnim për Ngritjen e Fondeve

  » Lexo më shumë

 • 7 Shtator

  Bëhu pjesë e Programit Yes 2021-2022, studio pa pagesë për një vit në SHBA

  » Lexo më shumë

 • 26 Gusht

  HANDIKOS po kërkon një ekspert/kompani për ngritjen e kapaciteteve të Grupit të Fëmijëve ''Hëna''

  » Lexo më shumë