Njoftime

 
 • 7 Korrik

  HANDIKOS shpallë konkurs për kompani përkthimi në gjuhën angleze dhe serbe

  » Lexo më shumë

 • 7 Korrik

  HANDIKOS rishpallë konkurs për ekspert/kompani në ngritjen e Kapaciteteve të Qendrave të Rehabilitimit të Bazuar në Komunitet

  » Lexo më shumë

 • 19 Qershor

  HANDIKOS rishpallë konkurs për ekspert/kompani në ngritjen e kapaciteteve të Qendrave të Rehabilitimit të Bazuar në Komunitet

  » Lexo më shumë

 • 4 Qershor

  HANDIKOS shpallë konkurs për konsulencë në ngritjen e kapaciteteve të Qendrave të Rehabilitimit të Bazuar në Komunitet

  » Lexo më shumë

 • 10 Prill

  Një listë e aktiviteteve që prindërit mund t’i bëjnë bashkë me fëmijët e tyre në shtëpi

  » Lexo më shumë