Njoftime

 
13 Shkurt 2020

HANDIKOS shpallë konkurs për zyrtar projekti

 

HANDIKOS shpallë konkurs për pozitën e zyrtarit të Projektit të BE-së “Avancimi i kapaciteteve për të drejtat e fëmijëve”, sipas Marrëveshjes së Grantit Nr. 2019/414-172.

Afati i fundit për aplikim është data 23 shkurt 2020.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, duke dërguar CV-në, një letër motivuese dhe dokumente të tjera  referuese, në email adresën handikos@handi-kos.org

Më poshtë mund t'i gjeni  termat e referencës për këtë pozitë:

Konkurs_Pune_-_Zyrtar_Projekti.pdf