Njoftime

 
17 Tetor 2019

HANDIKOS shpall konkurs për ekspert lokal në zhvillimin e Strategjisë së Avokimit

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS po kërkon një ekspert lokal për Zhvillimin e Strategjisë së Avokimit.

Roli i kësaj pozite ka të bëjë me fuqizimin e situatës së fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë.

Afati i fundit për aplikim është data 20 tetor 2019.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, përmes email adresës: durim.gashi@handi-kos.org

Më poshtë mund t'i gjeni termat e referencës për këtë pozitë:

TOR_Advocacy-Strategy_Expert.pdf