Njoftime

 
02 Dhjetor 2017

U shënua Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar!

Zyra e Kryeministrit në bashkëpunim me Organizatat e Personave me Aftësi Kufizuar, sot organizuan konferencën me rastin e shënimit të 3 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar. Vlen të përmendet gjithsesi pjesëmarrja e Kryeministrit të Repubikës së Kosovës z. Haradinaj. Në konferencë bisedua lidhur me situatën, vështirësitë, të arriturat e Institucioneve të vendit, planet dhe përgjegjësitë që kanë lidhur me të drejtat e Njeriut, të Personave me Aftësi të Kufizuar!