Njoftime

 
 • 19 Korrik

  PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR TË SHQETËSUAR PËR MUNGESËN E TUALETËVE PUBLIK NË PRISHTINË

  Personat me aftësi të kufizuara përkatësisht ata që përdorin karroca nuk mund ti përdorin edhe ato pak tualete publike që janë në Prishtinë. Si të gjithë qytetarët tjerë, edhe personat me aftësi të kufizuara kanë nevojë për tualete, ndërsa qytetarët pa kufizime mund... » Lexo më shumë

 • 11 Korrik

  COCA-COLA HBC KOSOVA MBËSHTET HANDIKOS-IN

  Coca-Cola HBC Kosovë në kuadër të përpjekjeve të saj për përgjegjësi sociale, organizoi sot një aktivitet vullnetar së bashku me partnerin e saj afatgjatë HandiKos, në fshatin ndërkombëtar. Dhjetëra punonjës së kompanisë kaluan ditën duke zhvilluar aktivitete argëtuese... » Lexo më shumë

 • 7 Korrik

  NJOFTIM: AKTIVITETI ME COCA COLA HELLENIC

  Nesër (08.07.2016) do të organizohet një aktivitet vullnetar në Shoqatën HANDIKOS nga stafi i kompanisë Coca-Cola Hellenic në Kosovë. Qëllimi i vizitës së stafit të kompanisë CCH Kosova në HANDIKOS është që të kalojnë një ditë afër personave me aftësi të kufizuara,... » Lexo më shumë

 • 1 Korrik

  TAKIMI I DYTË TREMUJOR

  Me datë 30 qershor 2016 në Qendrën e HANDIKOS-it në Veternik, u mbajt takimi i dytë tremujor, për këtë vit, me të ftuar zyrtar nga Drejtoria Komunale e Arsimit, Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Prishtinës, anëtarë të Ekipit Vlerësues për... » Lexo më shumë

 • 21 Qershor

  PARABASKET: TURNIRI I BASKETBOLLIT NË KARROCA

  Në Maribor të Sllovenisë, me 25 dhe 26 Qershor 2016 do të mbahet Turniri i Basketbollit në Karroca "PARABASKET", me pjesëmarrje të Ekipeve të Basketbollit në Karroca nga Kosova, Sllovenia, Kroacia dhe Bosnja dhe Hercegovina. » Lexo më shumë