Njoftime

 
 • 7 Korrik

  NJOFTIM: AKTIVITETI ME COCA COLA HELLENIC

  Nesër (08.07.2016) do të organizohet një aktivitet vullnetar në Shoqatën HANDIKOS nga stafi i kompanisë Coca-Cola Hellenic në Kosovë. Qëllimi i vizitës së stafit të kompanisë CCH Kosova në HANDIKOS është që të kalojnë një ditë afër personave me aftësi të kufizuara,... » Lexo më shumë

 • 1 Korrik

  TAKIMI I DYTË TREMUJOR

  Me datë 30 qershor 2016 në Qendrën e HANDIKOS-it në Veternik, u mbajt takimi i dytë tremujor, për këtë vit, me të ftuar zyrtar nga Drejtoria Komunale e Arsimit, Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Prishtinës, anëtarë të Ekipit Vlerësues për... » Lexo më shumë

 • 21 Qershor

  PARABASKET: TURNIRI I BASKETBOLLIT NË KARROCA

  Në Maribor të Sllovenisë, me 25 dhe 26 Qershor 2016 do të mbahet Turniri i Basketbollit në Karroca "PARABASKET", me pjesëmarrje të Ekipeve të Basketbollit në Karroca nga Kosova, Sllovenia, Kroacia dhe Bosnja dhe Hercegovina. » Lexo më shumë

 • 20 Qershor

  PUNËTORI: PLANI I VEPRIMIT PËR STRATEGJINË NACIONALE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT

  HandiKOS në bashkëpunim me Zyrën e Kryeministrit/Zyra për Qeverisje të Mirë, është duke organizuar punëtorinë tri ditore për hartimin e Planit të Veprimit për zbatimin e Strategjisë Nacionale për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara 2016-2018. » Lexo më shumë

 • 17 Qershor

  HANDIKOS FILLOJ DHËNIEN E KARROCAVE TË MARRA DONACION

  Karrocat e dhuruara nga organizata amerikane Church of Jesus Christ of Latter Day Saint (LCS), filluan të shpërndahen tek personat me aftësi të kufizuara që përdorin karroca apo pajisje tjera ndihmëse. » Lexo më shumë