Lajmi i Fundit

 • 22 Shtator

  Për herë të parë në Kosovë organizohet disiplina pozitive në prindërimin e përditshëm

  » Lexo më shumë

 • 21 Shtator

  HandiKOS-i, fillon takimet për promovimin e legjislacionit për PAK » Lexo më shumë

 • 15 Shtator

  Fillojnë takimet e OJQ-ve që merren me PAK për krijimin e qëndrueshmërisë financiare » Lexo më shumë

të gjitha lajmet

Projektet

 • Sample Image

  Trajnimi i keshilltareve per punesim

  » Lexo më shumë

 • Thirrje e hapur për trajnim biznesi

  Pas përfundimit me sukses të trajnimit të Personave me aftësi të kufizuara, 15 pjesëmarrës do të ndihmohen me... » Lexo më shumë

të gjitha projektet

Për të mbështetur dhe jetësuar ëndërrën tonë për një shoqëri gjithëpërfshirëse, kontriboni në

 • Xhirollogaria: 1189106631030102
 • Swift Code: MBKORS22