PUNESIMI I PERSONAVE ME AFTESI TE KUFIZUAR

 
17 Shtator 2015

Trajnimi i keshilltareve per punesim

Gjate datave 14,15 dhge 16 Shtator, eshte zhvilluar faza e pare e trajnimit te keshilltareve per punesim. Roli i ketyre keshilltareve eshte te ndihmoje personat me aftesi te kufizuar te gjejne pune ne tregun e hapur. Trajnimet jane zhvillur nga dy trajnere te organizates Ritmus nga Republika Çeke, Znj. Jana Loskotová, dhe Znj. Jana Březinová.

Projekti eshte i mbeshtetur nga Komisioni Europian dhe eshte duke u implementuar nga PIN, HandiKOS dhe SHVPDK.

Per me shume foto, vizitoni linkun me poshte:

http://handi-kos.org/sq/Images/Trajnimi-i-keshilltareve-per-punesim-243