Projektet

 
  • 10 Korrik

    Rehabilitimi i personave me aftësi të kufizuar

    38 fëmijë kanë ndjekur aktivitetet e fizioterapisë dhe aktivitetet psiko sociale në qendrën e HandiKOs-it në Veternik Prishtinë » Lexo më shumë