Projektet

 
  • 10 Korrik

    Ardhmëri për ne

    Gjatë implementimit të këtij projekti është realizuar një takim me përfaqësuesit e OJQ-ve, këshillin e prindërve dhe këshillin e mësimdhënësve, në këtë takim pjesëmarrës ishin 25 persona. » Lexo më shumë

  • 10 Korrik

    Rehabilitimi i personave me aftësi të kufizuar

    38 fëmijë kanë ndjekur aktivitetet e fizioterapisë dhe aktivitetet psiko sociale në qendrën e HandiKOs-it në Veternik Prishtinë » Lexo më shumë