Të tjerët për ne

 
 • 10 Korrik

  BOTA SOT

  Në vitin e gjashtë me radhë komuna mbështet Handikos-in në Malishevë » Lexo më shumë

 • 10 Korrik

  BOTA SOT

  U bë nënshkrimi i kontratës në mes të Save the Children” dhe Komunës së Suharekës për Qendrën Rehabilituese bazuar në bashkësi Handikos në Suharekë » Lexo më shumë

 • 10 Korrik

  KOSOVA PRESS

  Fëmijët me aftësi të kufizuar i gëzohen shëtitjes njëditore “Te Shushtë” » Lexo më shumë