Vende te lira pune

 
 • 10 Prill

  Ekspert lokal për zhvillimin e sesionit informues rreth llojeve të aftësisë së kufizuar dhe teknikat e ndryshme të komunikimit

  » Lexo më shumë

 • 10 Prill

  HANDIKOS Rishpall Konkursin për Ekspert Lokal

  » Lexo më shumë

 • 17 Janar

  Rishpallje e Konkursit për :Ekspert lokal per zhvillimin e Planit Avokues per femije me aftesi te kufizuar ne Kosove

  Ekspert lokal për zhvillimin e një Plani Avokues për fëmijë me aftësi të kufizuara në Kosovë dhe aftësimin e përfaqësuesve relevant për implementimin e tij. » Lexo më shumë

 • 3 Korrik

  Këshilltar Ligjor

  » Lexo më shumë

 • 16 Maj

  Shpallje për vend të lirë pune - Këshilltar për punësim

  PIN me mbështetjen e Komisionit Evropian dhe në partneritet me dy organizatat lokale Handikos dhe SHVK, po zbaton një projekt 24 - mujor me qëllimin e përgjithshëm për të kontribuar në tranzicionin e grupeve më të margjinalizuara në tregun e punës nga asistenca sociale dhe... » Lexo më shumë