Thirrje për Ofertim

 
31 Tetor 2019

HANDIKOS kërkon ekspert lokal për lehtësimin e punëtorive me grupin punues të Ligjit për Përfshirje

 

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS po kërkon një ekspert lokal për lehtësimin e punëtorive me grupin punues të Ligjit për Përfshirje.

Afati i fundit për aplikim është data 15 nëntor 2019.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, përmes email adresave: durim.gashi@handi-kos.org / handikos@handi-kos.org

Inkurajohen të aplikojnë personat me aftësi të kufizuara, pakicat e tjera etnike ose fetare dhe persona që jetojnë me HIV.

Më poshtë mund t'i gjeni  termat e referencës për këtë pozitë:

TOR_Lokal_expert.pdf