Thirrje për Ofertim

 
23 Tetor 2019

HANDIKOS shpallë konkurs për zyrtar/e për Mbrojtjen dhe Qeverisjen e të Drejtave të Fëmijëve

 

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS po kërkon një zyrtar/e për Mbrojtjen dhe Qeverisjen e të Drejtave të Fëmijëve

Afati i fundit për aplikim është data 28 tetor 2019.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, përmes email adresave: durim.gashi@handi-kos.org / handiko@handi-kos.org

Inkurajohen të aplikojnë personat me aftësi të kufizuara, pakicat e tjera etnike ose fetare dhe persona që jetojnë me HIV.

Më poshtë mund t'i gjeni  termat e referencës për këtë pozitë:

TOR_CPCRG_Prishtina_1.pdf