Vende te lira pune

 
 • 6 Qershor

  HANDIKOS Rishpallë konkursin për kompani ose ekspert (Konsulent)

  HANDIKOS Shpallë konkurs për kompani ose ekspert (konsulent) Përmes hulumtimit në fushën e “Shërbimeve të bazuara në komunitet për fëmijet me aftësi të kufizuara ” ,Handikos do të angazhoj një kompani ose ekspert (kosulent) ,për hartimin e një Manuali, për dy Qendra... » Lexo më shumë

 • 30 Maj

  HANDIKOS shpallë konkursin për kompani ose ekspert (Konsulent)

  HANDIKOS Shpallë konkurs për kompani ose ekspert (konsulent) Përmes hulumtimit në fushën e “Shërbimeve të bazuara në komunitet për fëmijet me aftësi të kufizuara ” ,Handikos do të angazhoj një kompani ose ekspert (kosulent) ,për hartimin e një Manuali, për dy Qendra... » Lexo më shumë

 • 10 Prill

  Ekspert lokal për zhvillimin e sesionit informues rreth llojeve të aftësisë së kufizuar dhe teknikat e ndryshme të komunikimit

  » Lexo më shumë

 • 10 Prill

  HANDIKOS Rishpall Konkursin për Ekspert Lokal

  » Lexo më shumë

 • 17 Janar

  Rishpallje e Konkursit për :Ekspert lokal per zhvillimin e Planit Avokues per femije me aftesi te kufizuar ne Kosove

  Ekspert lokal për zhvillimin e një Plani Avokues për fëmijë me aftësi të kufizuara në Kosovë dhe aftësimin e përfaqësuesve relevant për implementimin e tij. » Lexo më shumë