Vende te lira pune

 
 • 3 Korrik

  Këshilltar Ligjor

  » Lexo më shumë

 • 16 Maj

  Shpallje për vend të lirë pune - Këshilltar për punësim

  PIN me mbështetjen e Komisionit Evropian dhe në partneritet me dy organizatat lokale Handikos dhe SHVK, po zbaton një projekt 24 - mujor me qëllimin e përgjithshëm për të kontribuar në tranzicionin e grupeve më të margjinalizuara në tregun e punës nga asistenca sociale dhe... » Lexo më shumë

 • 10 Gusht

  Thirrje e hapur për trajnim të biznesi

  PIN me mbështetjen e Komisionit Evropian dhe në partneritet me dy organizatat lokale Handikos dhe SHVK, po zbaton një projekt 24 - mujor me qëllimin e përgjithshëm për të kontribuar në tranzicionin e grupeve më të margjinalizuara në tregun e punës nga asistenca sociale dhe... » Lexo më shumë

 • 22 Korrik

  Thirrje per aplikim

  » Lexo më shumë

 • 18 Maj

  Shpallje per vend te lire pune - Konsulent

  People in Need is soliciting applications from consultants and/or companies to carry out a baseline study for one of its projects focusing onenhancing employment of disadvantaged people in Kosovo. The purpose this study is to provide a baseline to measure the project results, impact and... » Lexo më shumë