Vende te lira pune

 
  • 25 Shkurt

    Shpallje për vend të lirë pune:Menaxher/e Projekt

    We are seeking experienced, enthusiastic and dedicated individuals, to join our team in HandiKOS as: Project Manager. » Lexo më shumë

  • 19 Shkurt

    Shpallje për vend të lirë pune: Asistent/e Projekti

    Jemi duke kërkuar individë me përvojë, entuziast dhe të dedikuar për t’ju bashkangjitur HandiKOS si : Asistent Projekti » Lexo më shumë