Njoftime

 
 • 30 Mars

  Punëtoritë ‘mbështetje në vendin e punës’ me Qendrat e Rehabilitimit te Bazuar në Bashkësi – QRBB’.

  Përfunduan punëtoritë ‘mbështetje në vendin e punës’ me Qendrat e Rehabilitimit te Bazuar në Bashkësi – QRBB’. Përgjatë katër ditëve me radhë stafi i QRBB-ve është mbështetur në mënyrat e reja të punës, pjesë të modelit të propozuar të QRBB-së në... » Lexo më shumë

 • 14 Mars

  Punëtori për Plan Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë.

  Është duke u realizuar punëtoria tre ditore gjatë së cilës do zhvillohet Plani Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë. Planin Avokues, Organizatat e Personave me Aftësi të Kufizuara të cilat janë pjesëmarrëse në punëtori, do e përdorin në lobimin dhe... » Lexo më shumë

 • 14 Mars

  Punëtori për Plan Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë.

  Është duke u realizuar punëtoria tre ditore gjatë së cilës do zhvillohet Plani Avokues për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara në Kosovë. Planin Avokues, Organizatat e Personave me Aftësi të Kufizuara të cilat janë pjesëmarrëse në punëtori, do e përdorin në lobimin dhe... » Lexo më shumë

 • 12 Mars

  Raundi i dyte i trajnimeve për disiplinën positive në prindërimin e përditshëm.

  » Lexo më shumë

 • 26 Dhjetor

  Në Handikos u realizua faza e parë e distribuimit të karrocave

  » Lexo më shumë