HANDIKOS Sample Page Raportet e hulumtimit Standardet ndërkombëtare mbi çështjet e aftësisë së kufizuar: Ku qëndron Kosova?

Ky studim bën vlerësimin e legjislacionit aktual të Kosovës përkitazi me aësinë e kufizuar nga pikëpamja e Konventës së Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Personave me Aësi të Kufizuara (KDPAK) dhe Acquis Communautaire të Bashkimit Evropian në fushat përkatëse. 

Shkarko

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *