HANDIKOS Sample Page Shpallje Thirrje për aplikim në trajnim me mundësi punësimi për personat me aftësi të kufizuara

Në kuadër të projektit “Përfshirja e personave me aftësi të kufizuara në tregun e kapitalit njerëzor për të kontribuar në mbrojtjen e mjedisit duke prodhuar qese/strajca të tekstilit të ri-përdorshme”, The Balkan Forum në partneritet të ngushtë me HANDIKOS dhe të përkrahur nga Zyra Zvicerane për zhvillim në Kosovë, u bënë thirrje personave me aftësi të kufizuara të aplikojnë për trajnim në fushën e rrobaqepësisë-prodhimit të qeseve/strajcave të ri-përdorshme.

Pas përfundimit të trajnimit, 10 personave me aftësi të kufizuara do t`ju ofrohet mundësia e punësimit me kohë të caktuar/mundësi vazhdimi.

Kriteret për aplikim dhe detajet rreth procesit të aplikimit i gjeni më poshtë:

Formulari për plotësim:

Shkarko

Srpski:

Nakon uspešnog odobrenja projekta “Uključivanje osoba sa invaliditetom na zeleno tržište rada proizvodnjom vreća za višekratnu upotrebu“, Balkanski Forum u bliskom partnerstvu sa HANDIKOS-om i uz podršku Švajcarske Kancelarije za Saradnju na Kosovu, poziva ljude sa invaliditetom da se prijave  za obuku u oblasti krojenja i proizvodnje ekoloških vrećica za višekratnu upotrebu.

Po završetku obuke, 10 osoba sa invaliditetom dobiće priliku za privremeno zaposlenje sa mogućnošću produženja.

Kriterijumi za prijavu i detalji o procesu prijavljivanja mogu se naći u nastavku:

Preuzmi

Obrazac za popunjavanje:

Prezumi

English:

Following the successful approval of the project “Inclusion of people with disabilities in the green labour market through the production of reusable bags”, The Balkan Forum in close partnership with HANDIKOS and supported by The Swiss Cooperation Office in Kosovo, calls on people with disabilities to apply for training in the field of tailoring-production of eco-friendly reusable bags.

Upon completion of the training, 10 persons with disabilities will be offered the opportunity for temporary employment with possibility to extend.

Application criteria and details about the application process found below:

Download

Download the formular:

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *