Projektet

 
 • 25 Tetor

  Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

  » Lexo më shumë

 • 25 Tetor

  Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

  » Lexo më shumë

 • 25 Tetor

  Ruajtja dhe përmirësimi i shëndetit të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjeve të tyre në regjionin e Prishtinës

  » Lexo më shumë

 • 25 Tetor

  Ofrimi i shërbimeve cilësore për fëmijë dhe të rritur me aftësi të kufizuara në regjionin e Prishtinës

  » Lexo më shumë

 • 25 Tetor

  Përmirësimi i gjendjes së fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë

  » Lexo më shumë