Historiku

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës” është themeluar në vitin 1983, me iniciativën e Z. Halit Ferizi…

Lexo më shumë

Strategjia

Me qëllim të përgatitjes së këtij plani strategjik për 2018-2022, HandiKos ka kaluar kohë kualitative në vendosjen e vizionit strategjik…

Lexo më shumë

Statuti

Ky statut do të qeveris shoqatën jofitimrurëse Association of Paraplegic and Children Paralysis Persons of Kosovo, e themeluar në…

Lexo më shumë

Themeluesi HANDIKOS

Halit Ferizi u lind me 27.07.1949 në fshatin Pasomë, komuna e Vushtrrisë dhe ndërroi jetë më 05.05.2009 në Prishtinë.

Lexo më shumë
Në vitin e kaluar, me projekte të ndryshme kemi mbështetur 78 fënijë dhe 97 të rritur në regjionin e Prishtinës

Mbi 16 mijë persona

Të antarësuar në gjithë Kosovën

Rreth 4 mijë fëmijë

Me aftësi të kufizuara përfitues të..

Mbi 7 mijë pajisje

Të ofruara ndihmëse

WE CAN CHANGE

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

CHIILDREN IN CARE

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

DISABLED CHILDREN

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

YOUNG PEOPLE

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

FAMILY SUPPORT

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

OUR SCHOOLS

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

OUR APPROACH

the life of those, who have no hope!

Sed luctus, nisl a venenatis ultrices, augue lacus aliquet justo, non aliquam lacus ligula nec nisl. In consectetur, turpis quis fermentum suscipit, neque elit pulvinar ipsum, vestibulum luctus

Pyet HANDIKOS