Lajmi i Fundit

 • 16 Tetor

  HANDIKOS rishpallë thirrjen për ekspert lokal për analizimin e situatës së dhunës në familje ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara

  » Lexo më shumë

 • 07 Tetor

  HANDIKOS po kërkon një ekspert lokal për analizimin e situatës së dhunës në familje ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara » Lexo më shumë

 • 07 Tetor

  HANDIKOS pranon kontigjent me pajisje ndihmëse në vlerë prej 150 mijë eurosh nga Suedia » Lexo më shumë

të gjitha lajmet

Halit Ferizi

Themeluesi i parë i Shoqatës

Duke qenë vizionar dhe këmbëngulës në punën e tij, Ferizi ka shndërruar HandiKOS-in » Lexo më shumë

Projektet

 • Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

  » Lexo më shumë

 • Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

  » Lexo më shumë

të gjitha projektet

Për të mbështetur dhe jetësuar ëndërrën tonë për një shoqëri gjithëpërfshirëse, kontriboni në

 • Xhirollogaria: 1189106631030102
 • Swift Code: MBKORS22