Halit Ferizi

Halit Ferizi Halit Ferizi u lind me 27.07.1949 në fshatin Pasomë, komuna e Vushtrrisë dhe ndërroi jetë më 05.05.2009 në Prishtinë. Duke qenë vetë person me aftësi të kufizuar dhe duke e parë gjendjen e rëndë të personave me aftësi të kufizuara, si dhe nevojën për fuqizimin e këtyre personave në Kosovë, Ferizi, bashkë me disa qytetarë të tjerë, e […]