HANDIKOS Sample Page Projektet Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

Emri i projektit:

Ngritja e mirëqenies sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe familjarëve të tyre në Komunën e Prishtinës

Kohëzgjatja:

Tetor 2019 – Shkurt 2020

Lokacioni:

Komuna e Prishtinës

Objektivat:

Të përmirësojë situatë ne fëmijëve me aftësi të kufizuara në vend përmes ofrimit të shërbimeve rehabilituese me cilësi të lartë; të fuqizoj prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuara në mbështetje të fëmijëve të tyre drejt përfshirjes sociale; ofrimin e shërbimeve të kujdesit ditor për fëmijë; mbështetja holistike zhvillimit të fëmijëve me bazë në qasjen bio-psiko-sociale.

Donatori:

Drejtoria e Mirëqenies Sociale pranë Komunës së Prishtinës

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *