HANDIKOS Sample Page Udhëzimet Administrative UDHËZIMI ADMINISTRATIV NR._03_2018 PËR MËNYRËN, PROCEDURAT DHE AFATET E PAGESËS MUJORE PËR PUNËDHËNËSIT TË CILËT NUK PUNËSOJNË PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUARA

Shkarko

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *