HANDIKOS Sample Page Njoftime HandiKOS shënon ditën ndërkombëtare të personave të moshuar

HandiKOS hap dyert e dy qendrave te perkujdesit ditor ne Prishtine dhe Ferizaj, te cilat ofrojne perkujdesje ditore ne qender per te moshuar dhe ne shtepi per te rritur me aftesi te kufizuar. Keto qendra ofrojne nje seri sherbimesh sociale: keshillim psikologjik, mbeshtetje sociale,ndihme ne shtepi, sherbime mjeksore, aktivitete kreative dhe rekreative, mbeshtetje e bazuar ne pervoje.

Per te shenuar diten nderkombetare te personave te moshuar, me 1 Tetor 2013HandiKOS hapi dyert e te dyja qendrave per persona qe kane deshire te vizitojne dhe marrin pjese ne aktivitetet e qendres. 

Qendra e perkujdesit ditor Prishtine, Dardania Rr.B. 1/5, 038 553 806 
Qendra e perkujdesit ditore Ferizaj, Rr. Ramadan Rexhepi Nr 1, 038 721 229

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *