HANDIKOS Sample Page Aktivitetet Handikos shpërndan 45 pako ushqimore për personat me aftësi të kufizuara me kushte më të vështira ekonomike

HANDIKOS ka arritur që këto ditë të shpërndajë një sasi të vogël prej 45 pakove ushqimore për familjet në nevojë apo me kushte më të rënda financiare, si mbështetje gjatë kësaj situate në të cilën gjendemi.

Ekipi jonë do të vazhdojë tutje me identifikimin e rasteve të personave me aftësi të kufizuara me gjendje më të vështirë ekonomike, si dhe gjetjen e donatorëve në mënyrë që të bëhen përpjekje për mbulimin e sa më shumë familjeve me këto pako.

Falënderojmë Bashkësinë e Popullit të Zotit – Kisha Protestante në Kosovë për dhurimin e këtij donacioni.

0 Comments

Related post

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *