Mundësia që çdo indi­vid në çdo vend dhe me ato mundësi që zoton të merr pjesë në aktivitete të ndryshme pa hasur në bar­ri­era fizike në ambi­entin që e rrethon, e për­bëjnë qas­jen e plotë të tij në ambi­entin ndërtues dhe mundësin e qas­jes edhe në rrethin sociale… Shkarko

0 Comments

Postime të ngjashme