Mbahet seanca e parë për padinë e qytetarit me aftësi të kufizuara ndaj komunës së Prishtinës

Për herë të parë në gjykatat e Republikës së Kosovës mbahet seanca gjyqësore me rastin e padisë për mbrojtje nga diskriminimi. Udhëheqësi i zyrës së HANDIKOS-it në Prishtinë, z. Faruk Kukaj, në cilësinë e qytetarit të Prishtinës sot ka marrë pjesë në seancën fillestare në Gjykatën Themelore të Prishtinës, me rastin e padisë që e kishte ushtruar para dy vitesh […]

HANDIKOS letër të hapur partive politike, kërkon zotimin e tyre para zgjedhjeve

Shoqata e Paraplegjikëve dhe e Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS sot u ka nisur një letër të hapur subjekteve politike që do të garojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit, përmes së cilës kërkojmë zotimet e tyre për përfshirjen e çështjeve të personave me aftësi të kufizuara në programet qeverisëse. Përmes këtij dokumenti kërkojmë që subjektet politike t’i kushtojnë […]

HANDIKOS rishpallë ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 17.01.2021. Në linkun më […]

HANDIKOS rishpallë ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 10.01.2021. Në linkun më […]

Revista “Hëna”

Revista ‘’HËNA’’ është krijuar me qëllim të avokimit për të drejtat e fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë, përmes së cilës promovohen aktivitetet që fëmijët realizojnë në kuadër të HANDIKOS. Revista përditësohet dhe publikohet në çdo tre muaj, për të interesuarit. Shkarko Revisten

HANDIKOS shpall ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

 Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 28.12.2020. Në linkun më […]