Mbahet seanca e parë për padinë e qytetarit me aftësi të kufizuara ndaj komunës së Prishtinës

Për herë të parë në gjykatat e Republikës së Kosovës mbahet seanca gjyqësore me rastin e padisë për mbrojtje nga diskriminimi. Udhëheqësi i zyrës së HANDIKOS-it në Prishtinë, z. Faruk Kukaj, në cilësinë e qytetarit të Prishtinës sot ka marrë pjesë në seancën fillestare në Gjykatën Themelore të Prishtinës, me rastin e padisë që e kishte ushtruar para dy vitesh […]

HANDIKOS letër të hapur partive politike, kërkon zotimin e tyre para zgjedhjeve

Shoqata e Paraplegjikëve dhe e Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS sot u ka nisur një letër të hapur subjekteve politike që do të garojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit, përmes së cilës kërkojmë zotimet e tyre për përfshirjen e çështjeve të personave me aftësi të kufizuara në programet qeverisëse. Përmes këtij dokumenti kërkojmë që subjektet politike t’i kushtojnë […]

HANDIKOS rishpallë ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 17.01.2021. Në linkun më […]

HANDIKOS rishpallë ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 10.01.2021. Në linkun më […]

HANDIKOS shpall ftesë për ofertë në auditim vjetor të projektit

 Shoqata e paraplegjikëve dhe paralizës së fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS fton  auditorët e licencuar dhe të akredituar në Kosovë që të na dërgojnë ofertat e tyre në kryerjen e auditimit vjetor të projektit ‘’Sida CSO 2017-2021 Programme’’, Nr. “09763” për vitin fiskal 2020. Ofertat mund të na i dërgoni në mënyrë elektronike në email adresën:handikos@handi-kos.org  deri më datë 28.12.2020. Në linkun më […]